OP ZOEK NAAR SPONSOREN!

Met de steun van sponsoren worden onze ambities, dromen en uitvoering van onze producties mede mogelijk gemaakt. Zonder hen is ons bestaan als vereniging simpelweg niet mogelijk. Een donatie of sponsorship is daarom niet alleen een investering in onze prachtige musicalproducties, maar ook een investering in de samenleving en een gemeenschappelijk groot goed: cultuur!

Onze dank

Allereerst gaat onze grote dank uit naar onze huidige sponsoren. U maakt onze ambities, dromen en uitvoering van onze producties mede mogelijk. Hartelijk dank daarvoor!

 

Hout, verf, kilometers stof, kledinghuur, licht, geluid etc…. een verkort lijstje van de vele benodigdheden om een musicalproductie te maken. Dat klinkt als Stage Entertainment-achtige taferelen. Tot in de miljoenen lopen de kosten niet, maar elk jaar streven wij ernaar Partycentrum De Witte Valk om te toveren tot een magische plek die theater heet. Onze ambities zijn duidelijk en daarom draait ons productieteam elk jaar op volle toeren.


Daarbij kunnen we best wat extra steun gebruiken. Bent of kent u dé persoon of dé organisatie die mee wil helpen onze ambities en wensen te verwezenlijken? Dan maken wij uw investering in de regionale én Zwaagse cultuur meer dan de moeite waard! Dit doen wij door middel van sponsorprogramma’s en/of met ludieke ideeën die wij geheel op maat kunnen verzorgen. Particulieren kunnen ons steunen met ons nieuwe ‘Vrienden’-programma.

 

 

Sponsorpakketten

Vanuit de vereniging bieden wij u verschillende sponsorpakketten aan. Hiermee proberen wij te voldoen aan de verschillende wensen en behoeften van u als sponsor. Door deze pakketten aan te bieden, proberen we u een overzichtelijke weergave te geven van de sponsormogelijkheden bij onze vereniging  en wat de kosten daarvan zijn.

Alleen adverteren in ons programmaboekje is uiteraard geen probleem. We bieden u hiervoor de volgende formaten:

706b0a_bd5d92ff004342999a49c48a1b4fd6ed~

Contact

Hieronder kunt u uw gegevens en uw vraag/bericht versturen. Vanzelfsprekend nemen wij dan contact met u op om uw wensen en alle mogelijkheden te bespreken. Namens Musicalvereniging Zwaag (alvast) hartelijk dank voor uw steun!

Naam: *

E-mail: *

Telefoonnummer:

Heeft u vragen of opmerkingen?

Uw bericht is succesvol verzonden aan ons verzonden! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! Met vriendelijke groet, Sponsorcommisie Musicalvereniging Zwaag