top of page
Musicalverenging Zwaag groepsfoto.jpg

Lid worden?

 

Wij zijn een ambitieuze musicalgroep waarbij groepsprestatie,  gedrevenheid, talentontwikkeling én plezier hoog in het vaandel staan. Meespelen staat bij ons dan ook voor passie voor musical en gelijkwaardige inzet voor het beter, sterker en mooier maken van onze vereniging en cultuur in de regio. We streven naar een leerzame, energievolle en toch ontspannen manier om een topprestatie te leveren tijdens repetitieproces en natuurlijk onze jaarlijkse uitvoeringen.

 

Wij prijzen ons dan ook gelukkig dat we beschikken over een professioneel artistiek team. Alle drie verstaan zij de kunst om op een leerzame en prettige manier het allerbeste uit ons te halen. Bovendien hebben zij jarenlange ervaring in hun vakgebieden en hebben daarmee hun sporen reeds verdiend.

 

Musicalvereniging Zwaag produceert haar eigen musicals. Dit houdt in dat onze leden mede zorg dragen voor het vervaardigen en verzorgen van decors, kostuums en rekwisieten. Ook onze visagie en kapwerk, reclame uitingen, sponsoring en loterijen worden door leden op zich genomen. Uiteraard met medewerking van talloze, waardevolle vrijwilligers.

 

Repetitieproces

 

Wij repeteren elke maandagavond (m.u.v. van de meeste vakanties én feestdagen) in Wijkcentrum De Huesmolen in Hoorn, aan de rand van Zwaag.

Na onze musicaluitvoeringen organiseren we een open avond, waar aankomende leden en nieuwsgierigen kennis kunnen maken met onze groep en onze activiteiten. Tijdens die avond is er ook meer informatie over ons verenigingsleven, de nieuwe musicalproductie en gaan we aan de slag met laagdrempelige musicalworkshops van ons artistieke team.

 

Met de start van het repetitieproces worden er ook audities georganiseerd voor degenen die het spelen van een rol ambiëren. De hele groep is hier vaak bij aanwezig. We doen dit om te zorgen voor onderlinge motivatie, stimulans en respect in de groep. Nadat de rollen zijn verdeeld, staan de repetities in het teken van het instuderen van de koorpartijen. Niet lang daarna worden spel-, dans- en solistenrepetities aan het repetitieproces toegevoegd.

 

Enthousiast geworden?

 

Het hele jaar door kun je je aanmelden voor onze open avond. In overleg is het ook mogelijk een repetitie te bezoeken. Mannelijke leden zijn bij ons van harte welkom. Voor vrouwelijke leden kan een wachtlijst gelden, maar zijn uiteraard ook van harte welkom. Nieuwe leden kan gevraagd worden om kort voor te zingen. Dit gebeurt op een ongedwongen en ontspannen manier.

De contributie bedraagt € 200,00 per jaar. *

*om deelname aan onze musicals voor meer mensen toegankelijk te maken, kan in overleg een regeling worden getroffen m.b.t. het betalen van contributie

 

Aanmelden, vragen over lid worden of op zoek naar meer informatie? Vul ons contactformulier in!

 

 

 

Uw bericht is succesvol aan ons verzonden! Wij zullen je zo spoedig mogelijk een reactie sturen!

Hopelijk tot snel. Musicalvereniging Zwaag

bottom of page