Lid worden?

 

Musicalvereniging Zwaag is een ambitieuze musicalgroep waarbij groepsprestatie en enthousiasme hoog in het vaandel staan. Meespelen in onze vereniging staat dan ook voor passie voor acteren, zingen en dansen en op een leerzame en toch ontspannen manier een topprestatie leveren tijdens onze jaarlijkse uitvoeringen.

 

Wij prijzen ons dan ook gelukkig dat we beschikken over een professioneel artistiek team. Alle drie verstaan zij de kunst om op een leerzame en prettige manier het allerbeste uit ons te halen. Bovendien hebben zij jarenlange ervaring in hun vakgebieden en hebben daarmee hun sporen reeds verdiend.

 

Musicalvereniging Zwaag produceert haar eigen musicals. Dit houdt in dat onze leden mede zorg dragen voor het vervaardigen en verzorgen van decors, kostuums en rekwisieten. Ook onze visagie en kapwerk, reclame uitingen, sponsoring en loterijen worden door leden op zich genomen. Uiteraard met medewerking van talloze, waardevolle vrijwilligers.

 

Repetitieproces

 

Repetities vinden standaard plaats op de maandagavond in Partycentrum De Witte Valk in Zwaag.

In maart (na het groot Zwaags carnaval) start ons productiejaar. We organiseren dan een open avond, waar nieuwe leden welkom worden geheten en een ieder een voorproefje krijgt van de nieuw in te studeren musical.

 

Ieder productiejaar starten we met workshops. Degenen die dat willen beleven in het thema van de musical een individuele workshop met ons A-team. De hele groep is hierbij aanwezig. Deze workshops worden als bijzonder leerzaam ervaren, waarbij elke deelnemer een moment van groei in spel en/of zang doormaakt. Nadat de rollen zijn verdeeld, staan de repetities in het teken van het instuderen van de koorpartijen. Niet lang daarna worden spel-, dans- en solistenrepetities aan het repetitieproces toegevoegd.

 

Enthousiast geworden?

 

Het hele jaar door kun je je aanmelden voor onze open avond. In overleg is het ook mogelijk een repetitie te bezoeken. Mannelijke leden zijn bij ons van harte welkom. Voor vrouwelijke leden kan een wachtlijst gelden, maar zijn uiteraard ook van harte welkom. Nieuwe leden kan gevraagd worden om kort voor te zingen. Dit gebeurt op een ongedwongen en ontspannen manier.

De contributie bedraagt € 200,00 per jaar.

 

Aanmelden, vragen over lid worden of op zoek naar meer informatie? Vul ons contactformulier in!

 

 

Contactformulier:

 

 

 

Uw bericht is succesvol verzonden aan ons verzonden! Wij zullen u zo spoedig mogelijk een reactie sturen! Met vriendelijke groet, Het artistiek team van Musicalvereniging Zwaag