VRIENDEN VAN
MUSICALVERENIGING ZWAAG

Ja die hebben wij ;) , een club van fans die ons een extra steuntje in de rug geeft, steun helpt het mogelijk te maken hoogwaardige producties te kunnen leveren.

Vrienden geven aan - en nemen van elkaar.

Word vriend van Musicalvereniging Zwaag

Met de teruglopende subsidies en inkomsten uit fondsen zijn wij steeds meer op zoek naar alternatieve bronnen van financiering. Eén van onze initiatieven is de club 'Vrienden van Musicalvereniging Zwaag'.

Waarom vriend van Musicalvereniging Zwaag worden?

Vriendschap stimuleert ons iedere keer weer om prachtige voorstellingen te maken. Uiteraard willen wij onze vrienden een leuke avond bezorgen. Uw vriendschapsbijdrage zorgt er tevens voor dat we niet grotendeels afhankelijk zijn van subsidies, fondsen en sponsoren. Zo kunnen wij ook de toegangsprijs voor iedere beurs mogelijk houden.

 

Als vriend heeft u uiteraard een streepje voor! U krijgt dan van Musicalvereniging Zwaag twee consumptiebonnen om tijdens de pauze of na afloop van de voorstelling even lekker te borrelen en als Boezemvriend een toegangskaart en één extra consumptie. Een kijkje achter de schermen is altijd leuk, dus u bent daarom ook van harte welkom op een repetitieavond van Musicalvereniging Zwaag. Wilt u een geweldige herinnering hebben aan uw leuke avond uit? Laat dan een digitale glamourfoto maken van u voor één van de passpiegels van de vereniging!

Wat vragen wij dan?

Uw jaarlijkse vriendenprijsje van € 30,00 of boezemvriendenprijs van € 50,00 (meer mag ook) en die maakt u over aan: 

NL64 RABO 0376 8535 06 t.n.v. Musicalvereniging Zwaag o.v.v. “Vrienden van MV Zwaag” en uw e-mailadres of telefoonnummer....én vul het formulier hieronder in door op de knop 'formulier' te klikken, dan bent u Vriend óf Boezemvriend van Musicalvereniging Zwaag.

Heeft u nog vragen over “Vrienden van Musicalvereniging Zwaag” stuur dan een mail aan sponsorzaken@musicalzwaag.nl 

 

Waarom vriend worden?

Waarom vriend van Musicalvereniging Zwaag worden?  Vriendschap stimuleert ons iedere keer weer om prachtige voorstellingen te maken. Uiteraard willen wij onze vrienden een leuke avond bezorgen.

 

Uw vriendschapsbijdrage zorgt ervoor dat we niet grotendeels afhankelijk zijn van subsidies, fondsen en sponsoren. Naast het feit dat de financiële bijdrage zeer welkom is, blijft het ook een heel fijn gevoel om vrienden te hebben; mensen die je vereniging een wam hart toe dragen en een vereniging die iets doet voor haar vrienden.

 

We hopen van harte dat u onze vriend wilt worden!

 

Foto Aida uitvoering - Musicalvereniging Zwaag

Namens alle leden alvast bedankt!