VRIENDEN VAN
MUSICALVERENIGING ZWAAG

Ja die hebben wij ;) , een club van fans die ons een extra steuntje in de rug geeft, steun helpt het mogelijk te maken hoogwaardige producties te kunnen leveren.

Vrienden geven aan - en nemen van elkaar.

Word vriend van Musicalvereniging Zwaag

Met de teruglopende subsidies en inkomsten uit fondsen zijn wij steeds meer op zoek naar alternatieve bronnen van financiering. Eén van onze initiatieven is de club 'Vrienden van Musicalvereniging Zwaag'.

Waarom vriend van Musicalvereniging Zwaag worden?

Vriendschap stimuleert ons iedere keer weer om prachtige voorstellingen te maken. Uiteraard willen wij onze vrienden een leuke avond bezorgen. Uw vriendschapsbijdrage zorgt er tevens voor dat we niet grotendeels afhankelijk zijn van subsidies, fondsen en sponsoren. Zo kunnen wij ook de toegangsprijs voor iedere beurs mogelijk houden.

Als vriend heeft u uiteraard een streepje voor! U krijgt dan van Musicalvereniging Zwaag twee consumptiebonnen om tijdens de pauze of na afloop van de voorstelling even lekker te borrelen. Een kijkje achter de schermen is altijd leuk, dus u bent daarom ook van harte welkom op een repetitieavond van Musicalvereniging Zwaag. Wilt u een geweldige herinnering hebben aan uw leuke avond uit? Laat dan een digitale glamourfoto maken van u voor één van de passpiegels van de vereniging!

Wat vragen wij dan?

Uw jaarlijkse vriendenprijsje van € 30,00 (meer mag ook) en die maakt u over aan: NL64 RABO 0376 8535 06

t.n.v. Musicalvereniging Zwaag o.v.v. “Vrienden van MV Zwaag” en uw e-mailadres of telefoonnummer.


...en vul het formulier hier onder in dan bent u Vriend van Musicalvereniging Zwaag.

 

Wat geven wij!

  • Waarom vriend van Musicalvereniging Zwaag worden?

  • Vriendschap stimuleert ons iedere keer weer om prachtige voorstellingen te maken. Uiteraard willen wij onze vrienden een leuke avond bezorgen.

  • Uw vriendschapsbijdrage zorgt ervoor dat we niet grotendeels afhankelijk zijn van subsidies, fondsen en sponsoren.

  • U krijgt als Vriend van Musicalvereniging Zwaag twee consumptiebonnen.

  • U krijgt als Boezemvriend van Musicalvereniging Zwaag een toegangskaart + een extra consumptie

  • Een kijkje achter de schermen is altijd leuk, dus u bent van harte welkom op een repetitieavond van MV Zwaag. Wilt u een digitale glamourfoto van u voor één van de passpiegels van de vereniging? Maak dan een afspraak met Cor van der Koelen. 

 

Vrienden formulier!

Wilt u onze vriend worden? Of heeft u vragen hierover? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! 

Namens alle leden alvast bedankt!