VRIENDSCHAP

Had ik maar iemand om van te houwe...

Hé jij daar! Kom je ook bij onze vriendenclub? Onze vrienden geven ons een extra steuntje in de rug, dragen ons een warm hart toe en omarmen onze producties, ambities en doelen.

 

Wat vrienden doen? Samen delen

Word vriend van Musicalvereniging Zwaag

Met de teruglopende subsidies en inkomsten uit fondsen zijn wij steeds meer op zoek naar alternatieve bronnen van financiering. Eén van onze initiatieven is de club 'Vrienden van Musicalvereniging Zwaag'.

Waarom vriend van Musicalvereniging Zwaag worden?

Vriendschap stimuleert ons iedere keer weer om prachtige voorstellingen te maken. Uiteraard willen wij onze vrienden een leuke avond bezorgen. Uw vriendschapsbijdrage zorgt er tevens voor dat we niet grotendeels afhankelijk zijn van subsidies, fondsen en sponsoren. Zo kunnen wij ook de toegangsprijs voor iedere beurs mogelijk houden.

 

Als vriend heeft u uiteraard een streepje voor! U krijgt dan van Musicalvereniging Zwaag twee consumptiebonnen om tijdens de pauze of na afloop van de voorstelling met een drankje (na) te genieten. Als Boezemvriend ontvangt u het voorgaande plus één gratis toegangskaart en één extra consumptie. Een kijkje achter de schermen is altijd leuk, dus u bent daarom ook van harte welkom op een repetitieavond van Musicalvereniging Zwaag. Wilt u een geweldige herinnering hebben aan uw leuke avond uit? Laat dan een backstagefoto van u maken bij één van de historische grimespiegels van onze vereniging!

Wat vragen wij dan?

Uw jaarlijkse vriendenprijsje:

 

'Vriend'  € 30,00

 

'Boezemvriend'  € 50,00

 

'Vriend voor het leven'  > € 50,00

Vul het formulier hieronder in, maak uw keuze en klik op "insturen". U kunt vervolgens uw steuntje in de rug overmaken aan ons via: NL64 RABO 0376 8535 06 t.n.v. Musicalvereniging Zwaag o.v.v. “Vrienden van MV Zwaag” en uw e-mailadres of telefoonnummer.


Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.

U ontvangt dan van ons een bevestiging en een jaarlijkse herinnering voor uw bijdrage.

Heeft u nog vragen over “Vriend worden van

Musicalvereniging Zwaag” stuur dan een mail aan sponsorzaken@musicalzwaag.nl 

Liever niet digitaal formulieren invullen, maar toch vrienden worden? Download middels deze knop het formulier. (het formulier opent op een nieuw tabblad.)

 

Vrienden worden?

arrow&v

Namens onze hele vereniging:
Hartelijk bedankt!

Foto Aida uitvoering - Musicalvereniging Zwaag