top of page

VRIENDSCHAP

"Ik heb het nu al naar mijn zin..."

Hé jij daar! Kom je ook bij onze vriendenclub? Net als voor onze vereniging geldt de volgende zin ook voor vriendschap: We maken de goede tijden mooier en de slechte tijden makkelijker. Onze vrienden geven ons een extra steuntje in de rug, dragen ons een warm hart toe en omarmen onze producties, ambities en doelen.

Wat vrienden doen? Samen delen!

Onze vrienden stimuleren ons iedere keer weer om prachtige voorstellingen te maken. Met uw vriendschap zorgt u er ook voor dat wij niet volledig afhankelijk zijn van (moeilijk te verkrijgen) subsidies, fondsen en sponsen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld onze toegangsprijzen voor nagenoeg elke portemonnee geschikt maken. Jaarlijks weet onze vereniging mensen te verbinden met kwalitatieve musicalproducties waar mensen nog lang over napraten.

 

Met u als vriend maken we een succesverhaal en realiseren we het volgende:

  • kwalitatieve musicalprojecten uitvoeren voor een breed, regionaal publiek

  • inwoners uit de gemeente én de regio een veilige en gezellig plek bieden, waar ze zichzelf kunnen zijn én om zich te verbinden en hun talenten te ontwikkelen

  • maatschappelijke betrokkenheid en culturele creativiteit én authenticiteit uitdragen op lokaal en regionaal niveau

  • onze artistieke professionals weten hoe een verhaal verteld kan worden, hoe onze (amateur) leden zichzelf kunnen ontwikkelen en

       hoe je met een hechte samenwerking grootse dingen kunt doen. 

 

Word VRIEND en vertel samen met ons het succesverhaal verder! Uw vriendschap is niet alleen een investering in onze prachtige musicalproducties, maar ook een investering in de samenleving en een gemeenschappelijk groot goed: cultuur. Én als vriend heeft u altijd een streepje voor, dus word:

VRIEND à € 30 per persoon, per jaar

  • U ontvangt 2 consumptiebonnen bij een uitvoering naar keuze

BOEZEMVRIEND à € 50 per persoon, per jaar

  • U ontvangt 1 toegangskaart voor onze jaarlijkse musicaluitvoering (datum naar keuze)

  • U ontvangt 2 consumptiebonnen bij een uitvoering naar keuze

  • Uniek fotomoment backstage! Ga op de foto bij één van onze historische grimespiegels!

Vrienden worden?

Let's be friends! Vul onderstaand formulier in en word onderdeel van het succesverhaal! U kunt vervolgens uw steuntje in de rug overmaken aan ons via: NL64 RABO 0376 8535 06 t.n.v. Musicalvereniging Zwaag o.v.v. “Vrienden van MV Zwaag” en uw e-mailadres of telefoonnummer.


Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op. U ontvangt dan van ons een bevestiging en een jaarlijkse herinnering voor uw bijdrage.

Liever niet digitaal formulieren invullen, maar toch vrienden worden? Download middels deze knop het formulier. (het formulier opent op een nieuw tabblad.)

Naam: *

E-mail: *

Telefoonnummer:

Uw keuze:

Vriendschap:

Heeft u vragen of opmerkingen?

Bedankt voor uw interesse om vriend van ons te worden. Uw bericht is succesvol verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Met vriendelijke groet,

sponsorcommissie Musicalvereniging Zwaag

bottom of page